Formålet med livet er…

Prøv at forestille dig et øjeblik … den vilde tanke det er… at det eneste formål der reelt set er med livet …. er at opleve LIVET ♥

Det eneste du skal er, at opleve:

DIG SELV

DEM DU MØDER

DET DU FØLER

DET DU TÆNKER

DET DU GØR

Forestil dig at alt andet blot er en illusion… En livsløgn!

Det betyder faktisk, at du er administrerende kreativ direktør i dit eget liv.

Du bestemmer:

HVAD DU BRUGER DIN TID PÅ

HVEM DU BRUGER DEN SAMMEN MED

 

Og du har ansvaret for at:

BRUGE DIN TID MENINGSFYLDT

 

Chanett græsmark

 

Det er så MIND-BLOWING en tanke, at man næste ikke kan fatte dimensionerne af den. For det hamsterhjul vi lever i, tror vi jo på er noget vi skal. Vi tænker hele tiden negative tanker, der fastholder os i troen på, at meningen med livet er at præstere noget, at blive til noget, at gøre noget bestemt, at være noget bestemt…

 

♥♥♥ Meditation er en GAVE, for det er igennem de stille stunder med dig selv, hvor du ikke analyserer, vurderer og bedømmer alt det du oplever, at du har mulighed for at mærke essensen af det der er dig og blive fri ♥♥♥

 

For du er ikke som din nabo, din kollega eller din familie. Du er helt unik. Du er ikke dine tanker, du er ikke dine følelser, du er ikke dine handlinger… Men du er den der oplever alt det der er indeni dig og alt det der er udenom dig. Det er dig der er betragteren. Det er dig der er designeren.

 

Er det ikke befriende at vide, at det eneste du skal er at opleve livet? Og at du heldigvis er dansk statsborger, og derfor ikke kun skal tænke på hvor du skal skaffe mad og vand fra! Mange af os bliver fanget i vores krybdyrs-system, hvor vi kun er optaget af at undgå fare, ubehag og smerte, men der er en vej ud af dette fangeskab.

 

Prøv at lave en måneds meditationer (minimum 5 minutter hver dag), hvor fokus er:

“Hvad skal der til for at JEG oplever det bedste af livet?”

 

Og skriv så de svar ned du får… Det er GULD ♥

 

Det er muligt, at det ender med at du sælger dit hus og flytter til en bjælkehytte i nord Norge. Måske opsiger du dit præstigefyldte job med den høje løn og bytter til et liv på landet med et job i et lokalt gartneri. Måske bliver du skilt og bliver nonne/præst i Frankrig. Hvem ved? Men en ting er sikkert. Hvis du aldrig spørger dig selv hvordan du oplever det bedste af livet, så er det ikke dig der lever livet. Men livet der lever dig.

 

For mit eget vedkommende valgte jeg jo, at jeg aldrig nogensinde mere vil være syg af stress. Jeg vil aldrig nogensinde mere sætte noget før mit helbred. Og det betød en indtægtsnedgang til 1/4 del af det jeg havde at leve af før. NUL rejser, NUL nyt tøj, NUL cafe besøg, NUL biograf besøg osv. Men jeg elsker naturen og den er HELT GRATIS. Jeg elsker at spille med mine børn og det er helt GRATIS. Jeg elsker stille morgener – og det er helt GRATIS. Jeg elsker at træne med min hund – og det er helt GRATIS. Jeg elsker at høre podcasts og læse blogs – og det er helt GRATIS. Jeg elsker at lave yoga og mindfulness – og det gør jeg helt GRATIS hjemme i min stue ♥

Gjorde det ondt at lave en så kraftig regulering i mit økonomiske liv? – ja!

Var det svært at lave en så kraftig regulering i mit økonomiske liv? – ja!

Er jeg blevet gladere og har min krop-sind-ånd det bedre? – JA!!!!!

 

Føler du dig inspireret, er der masser af spændende læsning om emnet her: 

Meningen med livet

https://www.information.dk/kultur/2011/08/peter-bastian-meningen-livet-livet

https://www.kristeligt-dagblad.dk/kronik/hvad-er-meningen-med-livet-0

https://videnskab.dk/kultur-samfund/hvad-er-meningen-med-livet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s